Ursitoarele
Ce sunt ursitoarele? Ursitoarele sunt fiinte desprinse din cartile de povesti , fapturi de basm ce traiesc in castele , in nori..Cele trei ursitori poarta costume facute din praf de stele , rochiile lor impresionandu-i pe micuti.Ele vin la petrecerea de botez, petrecerea de turta sau petrecerea de mot.Sunt actrite de teatru , profesioniste , si promit un spectacol plin de duiosie la un pret foarte accesibil.Ajutate de baghetele lor magice cele trei personaje de poveste isi rostesc ursita, facandu si aparitia pe acorduri de muzica lina si plina de emotie, pasind delicat in condurii lor de cristal , pentru a croi un destin ales bebelusului proaspat botezat.

Hostess
Acest serviciu este folosit in principal pentru evenimente, participari la targuri si expozitii, prezentari de produse sau servicii de inalta clasa, etc. Personalul, in mare parte fete, este folosit pentru a sustine imaginea companiei sau a produsului prin activitati pe termen scurt sau mediu.  In ceea ce priveste prezenta propriu-zisa in desfasurarea evenimentului, se recomanda ca personalul hostess sa poarte o vestimentatie personalizata tipului de activitate pe care il desfasoara.

Atributiile hostess:
• primirea invitatilor cu un salut calduros;
• oferirea de informatii cu caracter general pentru invitati/vizitatori;
• ghidarea invitatilor/vizitatorilor catre personalul calificat al firmei;
• atragerea de vizitatori in stand/ghidarea vizitatorilor catre standul companiei, in cazul targurilor sau al expozitiilor;
• servirea invitatilor/vizitatorilor cu bauturi sau gustari;
• distribuirea de fluturasi, brosuri, machete;
• traducerea unei limbi straine;
• intretinerea unei atmosfere animate, placute.

Ele au calitatea de a comunica cu usurinta cu oricine, avand si puterea de a imprima interlocutorului un zambet pe buze.

Dansatoare
Dansatoarele noastre profesioniste va ofera un show incendiar ,un adevarat spectacol , misterios si efervescent in acelasi timp, un spectacol de bun-gust, cu coregrafie lucrata de coregrafi profesionisti, nimic vulgar si obscen, din contra, bun-gust si rafinament.

Va prezentam o coregrafie in sincron cu 1,2 sau 3 dansatoare , program de 35 minute, in ultima parte a programului fetele invita pe toata lumea la dans, dansatoarele profesioniste danseaza impreuna cu invitatii si show-ul lor se transforma intr-o  sarbatoare si o petrecere  la care participa toti invitatii.

Muzica este originala orientala, costumele sunt originale din Turcia,Italia,Franta,Spania lucrate manual, dansatoarele noastre, pe langa ca sunt profesioniste, sunt foarte frumoase, senzuale si fermecatoare, iar BONUSUL primit, masina de fum si sistemul de lumini, fac ca tot acest spectacol de dans , prin fumul parfumat si razele colorate ale sistemului de lumini, sa para desprins din povestile orientale.

La cerere , pentru cluburi , discoteci, avem PACHETE PROMOTIONALE !!Contactati -ne cu incredere!!